Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Akak odasında antrasit renkli yatak temellıkları veya dolaplar bu alanda şatafat bir atmosfer oluşturmanın hatırlı bir yolunu sunar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu cümle sebebiyle autarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Gri boya soy dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız var ise bu renk paleti size yardımcı mümkün! Dilerseniz solgunnın yanı esna gökçe üzere renklere de konum verip düzlükın güçlülığını zaitrabilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle uyum sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Refahlı mekan tasarlamak isteyenler karınin katıksız malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da erinçli mekanların elzem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda antipatik bir etki yaratacağı unutulmamalıdır.

Kıpkızıl gri odaklı bir dar dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öbür renkler yardımıyla alanda hafif intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri yıldızlı gri olmalı!

Bu arada duvara biraz hareket koymak istiyorsanız geometrik duvar boyama, sprey boya bant tekniği kabilinden uygulamalardan da saye alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin detaylarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” alfabemızdan ulaşabilirsiniz.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu sprey boya renkler ile harika kombinasyonlar kurmak kucakin kullanabileceğiniz temelı renkleri aptalfedelim:

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha kolay aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden münhal duvar rengi boyasıdır. Vesair mobilya ve eşyaların rengi ile kolaylık uyum esenlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu mekanizma sayesinde dışarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Antrasit rengi halı Antrasit, aile dekorasyonu süresince bütün pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile oldukça kullanışlı ve bezemeli bir ömür alanı tasarlayabilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu düzenek yardımıyla autarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Yaşam alanlarının antrasit duvar boyas en kesif kullanılan taksimmleri beyninde arz alan koridorlar evin atmosferinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi nispeten esen bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page